Lasă un comentariu

Manager de securitate

CURS  SPECIALIZARE

MANAGER DE SECURITATE Cod COR 121306

Societatile de protectie şi paza ( firmele de paza ) nu işi mai pot desfaşura activitatea daca nu fac dovada desemnarii unei persoane in functia de Manager de securitate – HG 301 / 2012 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 333 / 2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protectia persoanelor – art.25, alin.2, lit.d.

Cursul se adreseaza in egala masura  institutiilor publice si agentilor economici , prin tematica abordata (fara a se limita la aceasta) :Reglementări şi măsuri de securitate adoptate la nivelul entităţilor, sectoarelor, locurilor, echipamentelor, instalaţiilor şi în cadrul activităţilor în care acestea sunt gestionate;Ansamblul procedurilor de protecţie care se aplică persoanelor ce urmează a deţine, a avea acces  şi a lucra cu informaţii clasificate; Ansamblul procedurilor, cerinţelor şi a măsurilor privind gestionarea şi controlul documentelor clasificate;Sistemul de norme şi măsuri care reglementează protecţia informaţiilor clasificate în cadrul activităţilor contractuale cu agenţi economici şi instituţii publice;Principii de bază şi cerinţele minime de securitate în domeniul protecţiei Sistemelor Informatice şi de Comunicaţii;.Legislaţia aplicabilă securităţii informaţiilor, Legislatia privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor; Identificarea ameninţărilor, vulnerabilitătilor si riscurilor si  evidenţierea măsurilor care trebuiesc luate pentru a diminua riscurile la un nivel rezonabil . 

Prin parcurgerea si absolvirea cursului de MANAGER DE SECURITATE veti dobandi urmatoarele 9 competente: 1.Organizarea sistemului de management al securităţii; 2.Verificarea  conformităţii  cu  prevederile  din  domeniul  sănătăţii si securităţii în muncă; 3.Urmărirea conformităţii cu prevederile din domeniul apărării împotriva incendiilor şi de protecţie a mediului; 4.Dezvoltarea profesională de securitate; 5.Organizarea securităţii fizice ; 6.Organizarea securităţii personalului;7.Asigurarea securităţii documentelor; 8.Stabilirea securităţii industriale; 9.Organizarea securităţii sistemelor informatice şi de comunicaţii

Programa de pregatire este in conformitate cu Programa cadru avizată de  Inspectoratul General al Poliţiei Române – Direcţia de Ordine Publică sub nr. 342.900/29.08.2012 şi aprobată de către Autoritatea Naţională pentru Calificări cu nr 340 / 31.08.2012 

 In urma evaluarii, se acorda CERTIFICAT DE ABSOLVIRE eliberat in conformitate cu prevederile OG 129 / 2000, republicata pentru ocupatia  „MANAGER  SECURITATE” Cod COR 121306, insotit de supliment descriptiv in care sunt inscrise competentele dobândite.

Durata de pregatire  : 80 ore din care : 59 ore expuneri / dezbateri + 21 ore aplicatii practice

Conditii de acces : – persoane cu cetăţenia română sau a unuia dintre statele membre ale Uniunii Europene; – minim studii superioare; – certificat medical din care să rezulte că persoana este clinic sănătoasă şi aptă din punct de vedere psihic; – să nu aibă antecedente penale pentru infracţiuni săvârşite cu intenţie.

Acte necesare la inscriere : 1. certificat nastere – copie; 2. certificat casatorie – copie ( pentru doamne ); 3. BI sau CI – copie; 4. diploma studii superioare; 5. cerere ( formular tip  ) ; 6. contract de formare profesionala ( contract tip ; 7. certificat medical din care să rezulte că persoana este clinic sănătoasă şi aptă din punct de vedere psihic 8. cazier judiciar in termen de valabilitate.9. dovada platii taxei de curs ( ordin plata in unul din conturile RO24BPOS07007079963RON02 la Banc Post Botosani sau RO77TREZ1165069XXX006469 la Trezoreria Botosani )

Locul de desfasurare : in orice oras din tara  daca numarul de persoane inscrise este minim 15 si permanent in localitatile: Botosani, Iasi, Bacau

 Inscrieri si informatii diverse :     la telefon 0744342924, 0740237286 sau pe adresa de email diana_conprof@yahoo.com

 Pret standard/participant: 1000 lei ( nu se plateste TVA ) – se poate plati cash sau virament bancar ( si in rate, respectiv 500 ron la inscriere si 500 ron pana la examenul de absolvire) . 

 In cazul in care faceti inscriere in grup de minim 5 persoane, va oferim reducere la taxa de curs cu 20 % pentru fiecare persoana, iar pentru grup de 3 persoane, reducerea taxei cu 10 %.

Lasă un comentariu